Barchemse 4Daagse

Welkom op onze site waar u alle informatie over de Barchemse wandel4Daagse vindt. Van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli 2017 vindt de twaalfde editie van dit sportieve evenement plaats. Vier dagen wandelen over afstanden van 20, 30, 40 of 50 kilometer in een prachtige omgeving. In een gezellige Achterhoekse sfeer genieten van natuur en cultuur.

De Barchemse 4Daagse is één van de weinige Nederlandse wandelvierdaagsen waarbij het gaat om de prestatie om vier dagen uit te lopen, én waarbij de wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 50 kilometer. Eén, twee of drie dagen wandelen is dus niet mogelijk.

Tot en met 25 juni kunt u zich via deze website digitaal inschrijven voor de Barchemse 4Daagse. Net als vorig jaar gaat ook nu de betaling via de digitale betaalmethode iDeal plaatsvinden. Daarnaast bieden we aan maximaal 100 deelnemers de gelegenheid tot last-minute inschrijving bij het startbureau op woensdag 28 juni tegen een meerprijs van 5 euro, als het maximale aantal deelnemers nog niet is bereikt.

Deelnemers die zich uiterlijk op 4 juni hebben aangemeld, en verzocht hebben om het startbewijs thuisgestuurd te krijgen: uw startbewijzen/parkeerkaarten en dagkaarten voor de eerste wandeldag zijn op 17 juni verzonden.

Inschrijven

Klik op de rode inschrijfknop hierboven om u in te schrijven. U ziet dan een nieuw venster verschijnen, met daarin een toelichting bij de inschrijving. Klik in dat nieuwe venster op de menukeuze ‘Inschrijven’ in de donkerblauwe menubalk, om u daadwerkelijk in te schrijven.

De Barchemse 4Daagse is ook aanwezig op Twitter en Facebook.
Twitter  Facebook

 

Tot ziens in Barchem!