Barchemse 4Daagse

De gedenkwaardige, snikhete Barchemse 4Daagse van 2015 is inmiddels afge”lopen”. Een totaal van 1312 wandelaars heeft zich grotendeels digitaal ingeschreven: 918/316/66/12 voor de 20/30/40/50 kilometer. Hiervan hebben 1063 deelnemers alle vier dagen uitgelopen: 10 wandelaars voor de 50 km, 58 voor de 40 km, 264 voor de 30 km, en 731 wandelaars hebben vier maal de finish voor de 20 km bereikt.

Nagenieten met foto’s
Voor een kort verslag van alle wandeldagen: zie de rubriek Nieuws in de blauwe menubalk. Voor een korte sfeerimpressie van deze editie van de Barchemse 4Daagse kunt u terecht in ons fotoalbum; klik daarvoor op Foto’s in de blauwe menubalk. Al deze foto’s zijn gemaakt door Gradus Derksen van Foto Derksen, en de uitgebreide serie foto’s kunt u zien door te klikken op dag 1, dag 2, het ontbijtbuffet op dag 3, de gehele dag 3, de route van dag 4 en de intocht.
De afgedrukte foto’s die tijdens de Barchemse 4Daagse in de hal van ’t Onderschoer hebben gehangen kunt u eventueel nog terugzien via www.wandelfotografie.nl.
Op de website van ‘onze huis-zender’ Achterhoek FM vindt u fotoverslagen van de opening, dag 1, dag 2, dag 3 en dag 4. Op de site van de Prins Hendrikstraat in Borculo vindt u vele foto’s van de doorgang door deze straat op zaterdag 4 juli. Johan Braakman heeft voor Achterhoek Foto foto’s gemaakt van dag 1, dag 2, dag 3 en de intocht.

Gevonden voorwerpen
Tijdens de Barchemse 4Daagse van 2015 zijn de volgende voorwerpen bij de infostand gebracht: hoed zwart/wit gevlochten met enkele kralen – hoed gevlochten beige met strikje – petten 5 stuks (blauw-zwart-grijs-creme) – zonnebrillen 4 stuks – etui (O.W.N.) – mesje (met cehave) – medaille (Vierdaagse Nijmegen) – fietssleuteltje.
Mist u één van deze voorwerpen, neem dan contact op met info@barchemse4daagse.nl.

Als u het startnummer van een (bevriende) wandelaar kent, dan kunt u zien hoe laat de bewuste wandelaar bij de start en de finish is verschenen. Klik hier en ga dan naar ‘Tijden’ in de blauwe menubalk, waar u het startnummer kunt ingeven. Deze tijden zijn nog onder voorbehoud van nacontrole.

De Barchemse 4Daagse is ook aanwezig op Twitter of Facebook.

Tot ziens in Barchem, op de elfde Barchemse 4Daagse van 30 juni t/m 3 juli 2016!