Barchemse 4Daagse

Welkom op onze site waar u alle informatie over de Barchemse wandelvierdaagse aantreft. Van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli 2014 vindt de negende editie van dit sportieve evenement plaats. Vier dagen wandelen over afstanden van 20, 30, 40 of zelfs 50 kilometer in een prachtige omgeving. In een gezellige Achterhoekse sfeer genieten van natuur en cultuur.

De Barchemse 4Daagse is één van de weinige echte Nederlandse wandelvierdaagsen waarbij het gaat om de prestatie om vier dagen uit te lopen. Eén, twee of drie dagen wandelen is dus niet mogelijk.

Vanaf 1 februari tot en met 29 juni kunt u zich via deze website digitaal inschrijven voor de Barchemse 4Daagse. Nieuw dit jaar is dat betaling via de digitale betaalmethode iDeal gaat plaatsvinden. Deelnemers die zich uiterlijk op 10 juni aanmelden hebben de keuze om tegen een meerprijs van 3 euro het startbewijs thuisgestuurd te krijgen. Daarnaast bieden we aan maximaal 100 deelnemers de gelegenheid tot last-minute inschrijving bij het startbureau op woensdag 2 juli tegen een meerprijs van 5 euro, als het maximale aantal deelnemers nog niet is bereikt.

Inschrijven

Klik op de rode inschrijfknop hierboven om u in te schrijven. U ziet dan een nieuw venster verschijnen, met daarin een toelichting bij de inschrijving. Klik in dat nieuwe venster op de menukeuze ‘Inschrijven’ in de donkerblauwe menubalk, om u daadwerkelijk in te schrijven.

Volg de laatste ontwikkelingen ook op Twitter, via www.twitter.com/Barchem4Daagse

Tot ziens in Barchem!