Barchemse 4Daagse

Na vier dagen heerlijk wandelweer, met maximale temperaturen tussen 22 en 28 graden en af en toe een bui, is de Barchemse 4Daagse van 2014 inmiddels afge”lopen”. In totaal 1363 wandelaars hebben zich dit jaar (grotendeels digitaal) ingeschreven – een bescheiden toename ten opzichte van ons vorige recordjaar. Van hen hebben 1327 wandelaars hun startbewijzen daadwerkelijk afgehaald of toegezonden gekregen. In totaal 1172 deelnemers hebben alle vier dagen uitgelopen: 16 wandelaars voor de 50 km, 61 voor de 40 km, 277 voor de 30 km, en 818 wandelaars hebben vier maal de finish voor de 20 km bereikt. Een totaal van 87 wandelaars heeft deze Barchemse 4Daagse voor de negende maal uitgelopen.

Gevonden voorwerpen
De volgende gevonden voorwerpen hebben we als organisatie nog in ons bezit: pet met opschrift Coop. R. International – goudkleurige slavenarmband – fleece-vest, blauw XL – regencap zwart – jas +cap. zwart S – KNBLO-NL speld + 2 in doosje – zonnebril blauw – mes met etui zwart – pet crème-kleurig (58).
Denkt u dat u eigenaar hiervan bent, neem s.v.p. contact op met ons via info@barchemse4daagse.nl of tel. 0573-441600.

Nagenieten met foto’s en video’s
Voor een kort verslag van alle wandeldagen: zie de rubriek Nieuws in de blauwe menubalk. Voor een korte sfeerimpressie van deze editie van de Barchemse 4Daagse kunt u terecht in ons fotoalbum; klik daarvoor op Foto’s in de blauwe menubalk.
Gradus Derksen van Foto Derksen heeft een deel van de foto’s, die grotendeels ’s middags in ’t Onderschoer via de beamer te zien waren, op het internet geplaatst. Hier vindt u de foto’s van dag 1, dag 2, dag 3, dag 4 en de intocht.
Johan Braakman van Achterhoek Foto heeft als wandelaar al fotograferend de Barchemse 4Daagse op de gevoelige plaat vastgelegd. Hier vindt u de foto’s van de opening, dag 1, dag 2, dag 3 en dag 4.
De afgedrukte foto’s die tijdens de Barchemse 4Daagse in de hal van ’t Onderschoer hebben gehangen kunt u eventueel nog terugzien via www.wandelfotografie.nl.
Evert Kamperman heeft op Youtube een video gepubliceerd van dag 1.
Op de website van Achterhoek FM vindt u fotoverslagen van dag 1, dag 2, dag 3 en dag 4. Op de site van de Prins Hendrikstraat in Borculo vindt u vele foto’s van de doorgang door deze straat op zaterdag 5 juli.

Als u het startnummer van een (bevriende) wandelaar kent, dan kunt u zien hoe laat de bewuste wandelaar bij de start en de finish is verschenen. Klik hier en ga dan naar ‘Tijden’ in de blauwe menubalk, waar u het startnummer kunt ingeven.

Van 2 t/m 5 juli 2015 vindt de tiende (lustrum-)editie van de Barchemse 4Daagse plaats. Blokkeer deze datums alvast in uw agenda!

Volg ons ook op Twitter en Facebook.
TwitterFacebook

Tot ziens in Barchem!