Barchemse 4Daagse

De Barchemse 4Daagse van 2019 is inmiddels afge”lopen”. Aan het eind van de last-minute inschrijving op 3 juli stond de teller op 1169 wandelaars: 821/274/57/17 voor de 20/30/40/50 kilometer, vergelijkbaar met het jaar ervoor. Van hen hebben 1007 deelnemers alle vier dagen reglementair uitgelopen: 12 wandelaars voor de 50 km, 43 voor de 40 km, 231 voor de 30 km, en 721 wandelaars hebben vier maal de finish voor de 20 km bereikt.

De Barchemse 4Daagse is één van de weinige Nederlandse wandelvierdaagsen waarbij het gaat om de prestatie om vier dagen uit te lopen, én waarbij de wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 50 kilometer.

Nagenieten met foto’s
Voor een kort verslag van alle wandeldagen: zie de rubriek Nieuws in de menubalk bovenaan de pagina. Voor een korte sfeerimpressie van deze editie van de Barchemse 4Daagse kunt u terecht in ons fotoalbum; klik daarvoor op Foto’s in de menubalk. Deze foto’s zijn gemaakt door Gradus Derksen, en een uitgebreide serie foto’s van de dagen kunt u zien via de opening, dag 1, dag 2, dag 3, meer foto’s van dag 3, dag 4, de intocht en meer foto’s van de intocht. U wordt bij deze links doorgelinkt naar de website www.achterhoekfoto.nl.
Ook door Streekradio Achterhoek FM, die tijdens de Barchemse 4Daagse vanuit de lokale studio bij het startbureau en op de route de uitzending verzorgde, is een groot aantal foto’s gemaakt. Klik hier voor deze foto’s.
De afgedrukte foto’s die tijdens de Barchemse 4Daagse in de hal van ’t Onderschoer hebben gehangen kunt u eventueel nog terugzien en bestellen via www.wandelsportfoto.nl.

De Seniorensoos Barchem was dit jaar het Goede Doel van de Barchemse 4Daagse. In aanvulling op een gift vanuit de Stichting Barchemse 4Daagse, zat er nog 83,85 euro in de collectebus, en we zullen dit aanvullende bedrag aan de Seniorensoos overhandigen.

Als u het startnummer van een (bevriende) wandelaar kent, dan kunt u zien hoe laat de bewuste wandelaar bij de start en de finish is verschenen. Klik hier waar u het startnummer kunt ingeven.

Wandelaars: hoe heeft u deze editie van de Barchemse 4Daagse ervaren? Laat het ons weten via het evaluatieformulier (in PDF).

De Barchemse 4Daagse is ook aanwezig op Twitter en Facebook.
Twitter Facebook

 

Tot ziens in Barchem, op de 15e Barchemse 4Daagse van 2 t/m 5 juli 2020!