Barchemse 4Daagse

Welkom op onze site waar u alle informatie over de Barchemse wandel4Daagse vindt. Van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli 2019 vindt de veertiende editie van dit sportieve evenement plaats. Vier dagen wandelen over afstanden van 20, 30, 40 of 50 kilometer in een prachtige omgeving. In een gezellige Achterhoekse sfeer genieten van natuur en cultuur.

De Barchemse 4Daagse is één van de weinige Nederlandse wandelvierdaagsen waarbij het gaat om de prestatie om vier dagen uit te lopen, én waarbij de wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 50 kilometer.

Vanaf 1 februari tot en met 30 juni kunt u zich via deze website digitaal inschrijven voor de Barchemse 4Daagse. Wandelaars betalen 30 euro voor deelname, leden van een Wandelbond betalen 27,50 euro. Parkeren van auto/motor of (brom)fiets is voor de deelnemers gratis op de daartoe bestemde parkeerterreinen. De vraag of u wel/geen parkeerkaarten wilt aanvragen hebben we dan ook verwijderd van het inschrijfformulier.

Deelnemers die zich uiterlijk op 9 juni aanmelden hebben de keuze om tegen een meerprijs van 3 euro het startbewijs thuisgestuurd te krijgen. Daarnaast bieden we aan maximaal 100 deelnemers de gelegenheid tot last-minute inschrijving bij het startbureau op woensdag 3 juli tegen een meerprijs van 5 euro, als het maximale aantal deelnemers nog niet is bereikt.

Inschrijven

Klik op de rode inschrijfknop hierboven om naar de inschrijfpagina te gaan.

De Barchemse 4Daagse is ook aanwezig op Twitter en Facebook.
Twitter Facebook

 

Tot ziens in Barchem!