Barchemse 4Daagse

Welkom op onze site waar u alle informatie over de Barchemse wandel4Daagse vindt. Van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli 2018 vindt de dertiende editie van dit sportieve evenement plaats. Vier dagen wandelen over afstanden van 20, 30, 40 of 50 kilometer in een prachtige omgeving. In een gezellige Achterhoekse sfeer genieten van natuur en cultuur.

De Barchemse 4Daagse is één van de weinige Nederlandse wandelvierdaagsen waarbij het gaat om de prestatie om vier dagen uit te lopen, én waarbij de wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 50 kilometer.

Tot en met 24 juni kunt u zich via deze website digitaal inschrijven voor de Barchemse 4Daagse. Wandelaars betalen 30 euro voor deelname, leden van een Wandelbond betalen 27,50 euro. Parkeren van auto/motor of (brom)fiets is vanaf dit jaar voor de deelnemers gratis op de daartoe bestemde parkeerterreinen. De vraag of u wel/geen parkeerkaarten wilt aanvragen hebben we dan ook verwijderd van het inschrijfformulier.

Deelnemers die zich uiterlijk op 3 juni hebben aangemeld, hadden de keuze om tegen een meerprijs het startbewijs thuisgestuurd te krijgen; dit zal binnenkort gebeuren. Daarnaast bieden we aan maximaal 100 deelnemers de gelegenheid tot last-minute inschrijving bij het startbureau op woensdag 27 juni tegen een meerprijs van 5 euro, als het maximale aantal deelnemers nog niet is bereikt.

Inschrijven

Klik op de rode inschrijfknop hierboven om naar de inschrijfpagina te gaan.

De Barchemse 4Daagse is ook aanwezig op Twitter en Facebook.
Twitter Facebook

 

Tot ziens in Barchem!