Barchemse 4Daagse

De Barchemse 4Daagse van 2023 is inmiddels afge”lopen”. Aan het begin van de eerste wandeldag, donderdag 29 juni, stond de teller op 1059 wandelaars: 245/576/181/43/14 voor de 15/20/30/40/50 kilometer. Van hen hebben in totaal 896 deelnemers alle vier dagen reglementair uitgelopen.

De Barchemse 4Daagse is één van de weinige Nederlandse wandelvierdaagsen waarbij het gaat om de prestatie om vier dagen uit te lopen, én waarbij de wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 50 kilometer.

Nagenieten
Voor een kort verslag van alle wandeldagen: zie de rubriek Nieuws in de blauwe menubalk, en zie onze Facebook-berichten. Voor een korte sfeerimpressie van deze editie van de Barchemse 4Daagse kunt u terecht in ons fotoalbum; klik daarvoor op Foto’s in de blauwe menubalk. Deze foto’s zijn gemaakt door Johan Braakman voor de Barchemse 4Daagse. Hier vindt u ook steeds een uitgebreide link naar meer foto’s die geplaatst zijn op Achterhoek Foto en RTV Ideaal.
De foto’s die op de tweede wandeldag (30 juni) zijn gemaakt, en op zondag aan de wand van ’t Onderschoer hingen, kunt u eventueel nog terugzien en bestellen via www.wandelsportfoto.nl.

FacebookDe Barchemse 4Daagse is ook aanwezig op Facebook.
 

Tot ziens in Barchem, op de zeventiende editie van de Barchemse 4Daagse van donderdag 4 juli t/m zondag 7 juli 2024!