De inschrijving voor editie 2017 is vandaag geopend

Het is 1 februari, en dat betekent traditiegetrouw de opening van de inschrijving voor de Barchemse 4Daagse. Vanaf vandaag kunt u zich aanmelden om op donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli elke dag een afstand van 20, 30, 40 of 50 km te gaan wandelen in de mooie Barchemse omgeving. Verdere details leest u op de homepage, waar u ook de ‘rode knop’ vindt om u daadwerkelijk in te schrijven voor de twaalfde editie van het wandelevenement. De laatste dag dat u zich via deze website kunt aanmelden is zondag 25 juni.

De Barchemse 4Daagse is een jaarlijks terugkerend wandelevenement met als thuisbasis het dorp Barchem, gemeente Lochem. Deelnemers komen niet alleen uit de regio maar ook van ver daarbuiten. Dankzij de inzet van meer dan 140 enthousiaste vrijwilligers kunnen de deelnemers vier dagen onbezorgd genieten van zorgvuldig uitgezette en volledig bepijlde routes in dit mooie deel van de Achterhoek.

De 4Daagse kent jaarlijks ruim 1300 deelnemers: zowel ervaren wandelaars die jaarlijks naar Barchem terugkeren, als ook wandelaars die voor het eerst aan een vierdaagse meedoen. Rust, ruimte, gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer kenmerken de “Barchemse”.