Vrijwilligersavond op 10 april

Op maandagavond 10 april 2017 zijn alle vrijwilligers van de Barchemse 4Daagse vanaf 20 uur welkom op de jaarlijkse vrijwilligersavond in de Schotzaal van Dorpshuis ’t Onderschoer in Barchem. Op deze informatieve avond kijken we alvast vooruit naar de aankomende twaalfde editie van de Barchemse 4Daagse.

Na het welkomstwoord zal uitleg worden gegeven over het verkeersregelaarsexamen dat de verkeersregelaars voorafgaand aan de 4Daagse gehaald moeten hebben om het verkeer te kunnen regelen. Sinds enkele jaren moet dit examen via e-learning worden gedaan. Na de pauze zullen de verschillende werkgroepen overleggen over ieders inzet tijdens de twaalfde editie van ons wandelevenement.

Ter ondersteuning van de verkeersregelaars is er ruim twee weken later, op woensdag 26 april vanaf 19 uur in ’t Onderschoer, een inloopavond waarbij bestuursleden van de Barchemse 4Daagse de verkeersregelaars kunnen ondersteunen bij het doorlopen van de examenvragen.