Samenvatting Barchemse 4Daagse 2017

De Barchemse 4Daagse van 2017 is inmiddels afge”lopen”. Aan het eind van de last-minute inschrijving op 28 juni stond de teller op 1144 wandelaars: 836/243/54/11 voor de 20/30/40/50 kilometer. Van hen hebben 995 deelnemers alle vier dagen reglementair uitgelopen: 9 wandelaars voor de 50 km, 48 voor de 40 km, 206 voor de 30 km, en 732 wandelaars hebben vier maal de finish voor de 20 km bereikt.

De Barchemse 4Daagse is één van de weinige Nederlandse wandelvierdaagsen waarbij het gaat om de prestatie om vier dagen uit te lopen, én waarbij de wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 50 kilometer.

Nagenieten met foto’s
Voor een kort verslag van alle wandeldagen: zie de rubriek Nieuws in de blauwe menubalk. Voor een korte sfeerimpressie van deze editie van de Barchemse 4Daagse kunt u terecht in ons fotoalbum; klik daarvoor op Foto’s in de blauwe menubalk. Deze foto’s zijn gemaakt door Gradus Derksen, en een uitgebreide serie foto’s van enkele dagen kunt u zien door te klikken op de opening (met Leoni Blokhuis), dag 1, dag 2, dag 3, de route van dag 4 en de intocht. U wordt bij deze links doorgelinkt naar de website www.achterhoekfoto.nl.
Ook door Streekradio Achterhoek FM, die tijdens de Barchemse 4Daagse vanuit de lokale studio bij het startbureau en op de route de uitzending verzorgde, is een groot aantal foto’s gemaakt. Klik hier voor deze foto’s.
De afgedrukte foto’s die tijdens de Barchemse 4Daagse in de hal van ’t Onderschoer hebben gehangen kunt u eventueel nog terugzien via www.wandelsportfoto.nl.
Een fotoverslag van de wandelaars die op zaterdag door de Prins Hendrikstraat in Borculo liepen, vindt u hier.

Make-A-Wish Nederland was dit jaar het Goede Doel van de Barchemse 4Daagse. In aanvulling op een bedrag van 250 euro vanuit de Stichting Barchemse 4Daagse, hebben de wandelaars 365 euro aan dit goede doel gedoneerd.

Als u het startnummer van een (bevriende) wandelaar kent, dan kunt u zien hoe laat de bewuste wandelaar bij de start en de finish is verschenen. Klik hier en ga dan naar ‘Tijden’ in de blauwe menubalk, waar u het startnummer kunt ingeven.