Totale opbrengst 867,37 euro voor Stichting Roparun, Goede Doel 2018 van de Barchemse 4Daagse

Elk jaar zet de Barchemse 4Daagse een organisatie in het zonnetje die onze steun en aandacht verdient, en dit jaar was de Stichting Roparun ons Goede Doel. Deze stichting organiseert jaarlijks de Roparun, een estafetteloop van meer dan 500 kilometer om geld op te halen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. De Barchemse 4Daagse heeft dit jaar 867,37 euro aan de Stichting Roparun geschonken.

In april van dit jaar mocht Arie Wezemer, voorlichter van de Stichting Roparun, al een cheque van 250 euro namens de Barchemse 4Daagse in ontvangst nemen. In aanvulling daarop stonden tijdens ons wandelevenement eind juni/begin juli twee verzegelde collectebussen van Roparun bij het startbureau, waar wandelaars, vrijwilligers en andere ge├»nteresseerden een bijdrage in konden doen – en dat ook grif deden!

Op maandag 30 juli togen voorzitter Henk Luesink en bestuurslid evenementen Ron Menop naar Schiedam om de twee verzegelde collectebussen aan Stichting Roparun te overhandigen. Na opening bleken deze collectebussen in totaal maar liefst 617,37 euro te bevatten, en de opbrengst werd zeer gewaardeerd. Deze hoge opbrengst is mede tot stand gekomen door Angelique Kr├╝ger, die op de openingsavond op 27 juni ‘met de pet rondging’, en toen al een behoorlijk bedrag ophaalde dat de collectebussen in ging. Dank aan alle gulle gevers die tijdens de Barchemse 4Daagse van 2018 dit bedrag bij elkaar gebracht hebben!

Arie Wezemer heeft aangegeven dat hij volgend jaar zeker zal deelnemen aan de Barchemse 4Daagse als wandelaar. Deze editie zal plaatsvinden van donderdag 4 t/m zondag 7 juli 2019.