Samenvatting Barchemse 4Daagse 2018

De Barchemse 4Daagse van 2018 is inmiddels afge”lopen”. Aan het eind van de last-minute inschrijving op 27 juni stond de teller op 1170 wandelaars: 817/283/54/16 voor de 20/30/40/50 kilometer, en enkele tientallen meer dan het jaar ervoor. Van hen hebben 1038 deelnemers alle vier dagen reglementair uitgelopen: 13 wandelaars voor de 50 km, 40 voor de 40 km, 246 voor de 30 km, en 739 wandelaars hebben vier maal de finish voor de 20 km bereikt.

De Barchemse 4Daagse is één van de weinige Nederlandse wandelvierdaagsen waarbij het gaat om de prestatie om vier dagen uit te lopen, én waarbij de wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 50 kilometer.

Nagenieten met foto’s
Voor een kort verslag van alle wandeldagen: zie de rubriek Nieuws in de menubalk bovenaan de pagina. Voor een korte sfeerimpressie van deze editie van de Barchemse 4Daagse kunt u terecht in ons fotoalbum; klik daarvoor op Foto’s in de menubalk. Deze foto’s zijn gemaakt door Gradus Derksen, en een uitgebreide serie foto’s van enkele dagen kunt u zien via de opening (met Angelique Krüger), dag 1, dag 2, dag 3 en dag 4. U wordt bij deze links doorgelinkt naar de website www.achterhoekfoto.nl.
Ook door Streekradio Achterhoek FM, die tijdens de Barchemse 4Daagse vanuit de lokale studio bij het startbureau en op de route de uitzending verzorgde, is een groot aantal foto’s gemaakt. Klik hier voor deze foto’s.
De afgedrukte foto’s die tijdens de Barchemse 4Daagse in de hal van ’t Onderschoer hebben gehangen kunt u eventueel nog terugzien en bestellen via www.wandelsportfoto.nl.

Stichting Roparun was dit jaar het Goede Doel van de Barchemse 4Daagse. In aanvulling op een bedrag van 250 euro vanuit de Stichting Barchemse 4Daagse, zat er nog een aanvullend bedrag van 617,37 euro in de twee verzegelde collectebussen die we aan de Stichting Roparun hebben overhandigd. De totale opbrengst van dit Goede Doel kwam daarmee op maar liefst 867,37 euro!