Opnieuw een prachtige wandeldag in het Grote Veld

De eerste dag smaakte naar meer. De meeste wandelaars hadden er dan ook weer zin in deze ochtend – en wie gaf ze ongelijk! Het begon vanochtend al met vrijwel hetzelfde prachtige zomerweer als gisteren. Buienradar had het over een graadje meer, maar dat kon de pret bij de meeste niet drukken. De meeste deelnemers houden van fris wandelweer maar doen over een graadje meer niet moeilijk. Grote problemen waren er dan ook niet.

Een mooie wandeling met wat minder verrassingen voor de ervaren B4D-wandelaar dan gisteren. Helemaal niet vervelend want onze Veengootroute is al erg mooi. Door natuurgebied Het Hagenbeek via het landgoed de Wildenborch verder naar het Grote Veld. Tot slot via rustpunt zwembad De Beemd terug naar Barchem.

Dag twee bleek een genoeglijke wandeldag met onderweg mooie plekjes voor een koffie of lunchpauze. Bij terugkomst kon men nog even genieten van de vrolijke en bekende liedjes van troubadour Anouk Balins. Opnieuw dus een prachtige wandeldag!