Coronavirus

Update 22 april 2020:

Vanwege de maatregelen om het coronavirus in te dammen zal er deze zomer geen Barchemse 4Daagse plaatsvinden. Ingeschreven wandelaars, vrijwilligers en overige belanghebbenden krijgen zo spoedig mogelijk bericht over het verdere verloop.

Update 6 april 2020:

Wellicht ten overvloede, maar voor de volledigheid ook hier vermeld:
Als onderdeel van de aangescherpte overheidsmaatregelen dat bijeenkomsten tot 1 juni worden verboden, gaat de vrijwilligersavond van 6 april en de inloopavond voor hulp bij e-learning van verkeersregelaars op 22 april niet door. Vrijwilligers hebben hierover op 18 maart per e-mail bericht gehad.

Update 23 maart 2020:

Om de uitbraak van het coronavirus te controleren geldt tot 1 juni de landelijke maatregel dat evenementen verboden zijn. Het is op dit moment nog te vroeg om in dit kader uitspraken te doen over de Barchemse 4Daagse, die van 2 t/m 5 juli plaatsvindt. Dit hangt onder meer af van de maatregelen die het RIVM rond die periode zal adviseren of opleggen.

We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwgezet in de gaten. Zo nodig zullen we onze deelnemers, vrijwilligers en overige belanghebbenden op de hoogte houden via onze (digitale) informatiekanalen, waaronder deze website.