15e editie Barchemse 4Daagse schuift door naar 2022

Maar: routes voor wandelen op eigen gelegenheid komen in juli 2021 beschikbaar!

Barchem, 12 maart 2021 – De 15e editie van de Barchemse 4Daagse schuift door naar volgend jaar, en zal plaatsvinden van 30 juni tot en met 3 juli 2022. Hoewel de eerste resultaten van de vaccinatie tegen corona er hoopvol uitzien, is de zomer van het huidige jaar nog net te vroeg om ons wandelevenement op de vertrouwde manier te kunnen organiseren – vandaar deze verplaatsing naar volgend jaar. We hebben opties besproken om de Barchemse 4Daagse als evenement in 2021 in afgeslankte vorm met minder wandelaars of later in 2021 te laten plaatsvinden, maar deze hebben het niet gehaald.

Toch willen we deze zomer aan wandelaars de mogelijkheid bieden om de mooie omgeving rondom Barchem op eigen gelegenheid te verkennen. Hoewel het georganiseerde evenement an sich niet doorgaat in 2021, stellen we in de maand juli 2021 via onze website wandelroutes beschikbaar, zodat wandelaars toch zelf van de mooie omgeving rondom Barchem kunnen genieten. Houd daartoe onze website www.barchemse4daagse.nl in de gaten.

Volgend jaar zal de ‘nieuwe 15e editie’ van de Barchemse 4Daagse plaatsvinden van donderdag 30 juni t/m zondag 3 juli 2022. Wederom met 15 km als extra afstand, in aanvulling op de bekende dagelijkse afstanden van 20, 30, 40 of 50 km. De inschrijving start op dinsdag 1 februari 2022 via www.barchemse4daagse.nl.