Op eigen gelegenheid wandelen rondom Barchem deze zomer

Als organisatie van de Barchemse 4Daagse stellen we in de maand juli van dit jaar enkele wandelroutes via onze website beschikbaar, zodat wandelaars dan op eigen gelegenheid in de buurt van Barchem kunnen wandelen. Het gaat hier om enkele routes die we vanuit de Barchemse 4Daagse zelf selecteren. Daarnaast promoten we het initiatief Barchem Wandeldorp, waarbij er sinds dit jaar vanaf het Barchemse Dorpsplein een negental bepijlde routes is uitgezet met afstanden tussen 6 en 24 km, die wandelaars op elk moment kunnen lopen. Zelfs al op dit moment komen we vele wandelaars tegen – dus deze routes voorzien duidelijk in een behoefte.

Dit ‘alternatieve wandelprogramma’ komt vanaf 30 juni op deze site beschikbaar via deze link. Op deze manier kunnen wandelaars die graag op de oorspronkelijke datums van de Barchemse 4Daagse 2021 (1-4 juli 2021) rondom Barchem zouden willen wandelen, hier optimaal gebruik van maken. Het is de bedoeling dat de routes de hele maand juli op de site blijven staan.