Dag 4: Een feestelijke afsluiting

Het kan niet op dit jaar. Weer een heerlijk zonnetje en een prima temperatuur, alhoewel het voor een aantal lopers wel erg warm begint te worden. De route had gelukkig weer voldoende schaduw, zodat het goed vol te houden was.

Vanaf de start ging het direct over de Kale Berg en langs de uitkijktoren op de Lochemse berg richting het Twentekanaal, Exel, Laren en via het Openluchttheater weer richting Barchem. Op het dorpsplein achter het Onderschoer was inmiddels alles voorbereid om de wandelaars feestelijk binnen te halen. De Kerklaan (op deze dag ook wel de Barchiola genoemd) was door de bewoners feestelijk versierd. De muziek nodigde uit om de laatste meters nog even extra stevig door te stappen. De medailles en speldjes lagen startklaar en zo kon iedereen de vierdaagse met een tevreden gevoel afronden. We kregen van vele wandelaars enthousiaste bedankjes en de belofte dat we elkaar volgend jaar weer zien. Wij hebben er alvast weer zin in! In 2023 is de Barchemse 4Daagse van 29 juni t/m 2 juli. Zet het vast in de agenda!

Voor de mensen die zich afvragen waar de foto’s staan die donderdag gemaakt zijn op de route: Die staan op www.wandelsportfoto.nl.