Samenvatting Barchemse 4Daagse 2022

De Barchemse 4Daagse van 2022 is inmiddels afge”lopen”. Aan het begin van de eerste wandeldag, donderdag 30 juni, stond de teller op 1027 wandelaars: 213/560/197/48/9 voor de 15/20/30/40/50 kilometer. Van hen hebben 862 deelnemers alle vier dagen reglementair uitgelopen: 7 wandelaars voor de 50 km, 37 voor de 40 km, 158 voor de 30 km, 489 voor de 20 km, en 171 wandelaars hebben vier maal de finish voor de 15 km bereikt.

De Barchemse 4Daagse is één van de weinige Nederlandse wandelvierdaagsen waarbij het gaat om de prestatie om vier dagen uit te lopen, én waarbij de wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 50 kilometer.

Nagenieten
Voor een kort verslag van alle wandeldagen: zie de rubriek Nieuws in de blauwe menubalk, en zie onze Facebook-berichten. Voor een korte sfeerimpressie van deze editie van de Barchemse 4Daagse kunt u terecht in ons fotoalbum; klik daarvoor op Foto’s in de blauwe menubalk. Deze foto’s zijn gemaakt door Gradus Derksen van Joosthuis Producties.
De foto’s die op de eerste wandeldag (30 juni) zijn gemaakt kunt u eventueel nog terugzien en bestellen via www.wandelsportfoto.nl.
Ook op de website Heopa Wandel Blog heeft wandelaar Henk van der Sanden beschreven op welke wijze hij van de vier wandeldagen genoten heeft, voorzien van vele foto’s.

Het Nationaal MS Fonds was dit jaar het Goede Doel van de Barchemse 4Daagse. In aanvulling op een bedrag van 500 euro vanuit de Stichting Barchemse 4Daagse, zat er nog een aanvullend bedrag in de twee verzegelde collectebussen, die aan het Nationaal MS Fonds zijn overhandigd.