Inschrijven

Via deze webpagina kunt u zich vanaf zaterdag 1 februari tot en met zondag 28 juni 2020 inschrijven voor de 15e editie van de Barchemse 4Daagse.

Wijze van inschrijven
Als u onderaan deze pagina op de knop ‘Inschrijven’ klikt, dan verschijnt een digitaal aanmeldformulier dat uit twee pagina’s bestaat. De met * aangegeven velden bij het inschrijven zijn verplicht om in te vullen.
Nadat u dit formulier heeft ingevuld krijgt u een keuze voor de betaling: aansluitend via iDeal, of op eigen gelegenheid via uw eigen bank. In het eerste geval (na betaling via iDeal) bent u al direct ingeschreven, en ontvangt u het inschrijfbewijs met uw inschrijfnummer per e-mail. In het tweede geval (betaling via uw eigen bank) bent u pas ingeschreven nadat we het bedrag op onze bankrekening hebben ontvangen; u ontvangt dan het inschrijfbewijs met uw inschrijfnummer per e-mail.
U gaat bij de inschrijving akkoord met datgene wat in het reglement wordt gesteld.

Kosten bij inschrijven via internet
De kosten bedragen 30,00 euro per inschrijving, en voor Bondsleden 27,50 euro.
Parkeren (auto/motor of fiets/bromfiets) voor de deelnemers is gratis op onze parkeerterreinen.

Startbewijzen afhalen of laten toezenden
Het startbewijs en de knipkaart voor de eerste dag kunt u afhalen op woensdag 1 juli 2020 tussen 16.00 uur en 20.00 uur in ’t Onderschoer, Beukenlaan 1 te Barchem. Neem hiervoor het per e-mail ontvangen inschrijfbewijs in geprinte of digitale vorm mee.
Bij inschrijving t/m 7 juni 2020 kan het startbewijs worden thuisgestuurd. De extra kosten hiervoor bedragen 3,00 euro per startbewijs.

Overnachting
Als deelnemer aan de Barchemse 4Daagse dient u zelf voor uw overnachting te zorgen. Op onze pagina Verblijf vindt u suggesties voor hotels, campings en overige accommodaties in de buurt.

Ondervindt u problemen bij het inschrijven of betalen met iDeal, probeer dan niet meerdere keren achtereen in te schrijven maar neem contact op met de deelnemersadministratie van de Barchemse 4Daagse via e-mail deelnemers@barchemse4daagse.nl of via de telefoon 06 – 3722 8725 (na 18.00 uur).

Inschrijven