Gastenboek

Graag zien wij uw ervaringen met de Barchemse 4Daagse in dit Gastenboek verschijnen. Onderaan deze webpagina kunt u uw reactie plaatsen.
Om ongewenste berichten (‘spam’) te voorkomen wordt uw reactie eerst door de webmaster gecontroleerd voordat deze op de site komt te staan.

196 gedachten aan “Gastenboek”

  1. Leuk en goed georganiseerd,wat ik jammer dat Jos de fruitboer uit Apeldoorn niet aanwezig was zoals voorgaande jaren.

  2. Dit jaar kon ik er niet bij zijn. Fijn dat ik de vierdaagse op deze wijze toch een beetje kon volgen.

  3. Mooie routes en fantastische vrijwilligers! De Barchemse 4 Daagse is een aanrader! Het is voor een aantal lopers een test voor Nijmegen

  4. Hoera, eindelijk weer een Barchemse Vierdaagse! Wij tellen de dagen af tot de mooiste, gezelligste en best georganiseerde vierdaagse van Nederland .
    Tot volgende week!

    Marjan

  5. 6 juli 2021 hebben we de “Beekvlietroute”gelopen , als training voor de Alternatieve Vierdaagse Nijmegen. We willen jullie een “pluim”geven voor de goeie routebeschrijving op papier. Super!!!!! Weer iets nieuws ontdekt zo dicht bij huis. Een wandelgroet van Jan, Gerrie en Ina.

  6. Hartelijk dank voor de routes in juli 2021. Ik ga de Alternatieve Vierdaagse Nijmegen lopen in de mooie omgeving van Barchem. Prachtig dat dit kan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.