Gastenboek

Graag zien wij uw ervaringen met de Barchemse 4Daagse in dit Gastenboek verschijnen. Onderaan deze webpagina kunt u uw reactie plaatsen.
Om ongewenste berichten (‘spam’) te voorkomen wordt uw reactie eerst door de webmaster gecontroleerd voordat deze op de site komt te staan.

196 gedachten aan “Gastenboek”

 1. Het begint te kriebelen. Hap nu nog in een verse oliebol, been op salontafel vanwege overbelaste kniebanden sinds eind september . Nog een maand en dan weer héél voorzichtig belasten en beginnen met wandelen.

  Over 2 weken inschrijven… Voorpret.

 2. Hm… Dat klimmetje op de laatste dag in het begin van de route merkte ik op zondag 7 juli niks van. Des te meer op de dag erna… Wist niet dat ik zoveel spieren had die pijn konden doen..

  Was een grandioos wandelfestijn. Was volop genieten van de rust en natuur.
  De slinger door Lochem op de laatste dag had van mij niet gehoeven. Was te lang… Maar ja.. Ben ook een natuurliefhebber.

  Routes waren perfect gepijld. Had routebeschrijving eigenlijk niet nodig. Organisatie was perfect. Elke middag na afloop van de wandeling genieten van het ,,Spa Goud” en de artiesten die optraden. Was dus ook af en toe mee aan het zingen.

  Alle vrijwilligers, van de pijlers, de dames en heren achter de starttafels tot aan medewerkers van de EHBO : hartelijk dank voor jullie inzet om ons 4 dagen wandelplezier te geven..

  Zeer zeker tot volgend jaar.

 3. We wandelen zondag met 8 pers. en we genieten van de prachtige mooie tochten, en ’t pontje vandaag nabij de Lebbenbrugge was een geweldige verrassing!! Erg leuk om zo over te steken . Ook de pauze bij ’t Zwembad deMeene was erg verrassend, een prachtige lokatie, en daarna ’t ommetje rond ’t kasteel wasr erg mooi. Nog 1 dag , we gaan ‘r voor, Op naar de 13e medaille.

 4. Vandaag dag 3 van de Barchemse 4 Daagse, Mooi weer en en leuke plekjes met een zinkend pondje ! En ja hoor ik was er bij en dus natte voeten maar het idee is leuk en de uitvoering ook maar niet meer dan 10 mensen op de pont. Volgend jaar gewoon weer doen.

 5. Weer een heel mooie eerste dag fijn gewandeld, verzorgingposten waren weer goed verdeeld over de route.
  Het mooiste van deze dag is dat je grotendeels ander de bomen loopt.

 6. aan alle vrijwilligers en medewerkers van de Barchemse4daagse,

  Voor alle wandelaars en natuurlijk alle wandelaars heel veel succes de aankomende dagen.
  Het is mooi wandelweer, en geniet de mooie omgeving rondom Barchem.

  Groet,
  Annelies Hummelink

 7. Nog een paar nachtjes slapen en dan komen wij, Anita, Anna en Wil naar uw mooie plaats Barchem om samen met vele anderen uw mooie vierdaagse te wandelen.
  Ik heb er zin in.
  Wil

 8. Veel positieve geluiden gehoord over deze 4 daagse. Nu ik gepensioneerd ben, heb ik de gelegendheid om dit jaar 3 vierdaagsen te gaan lopen, waaronder de Barchemse 4 daagse. Ik kijk er naar uit en ik hoop dat ik de peesplaatontstwking onder controle kan houden…..

 9. Nog enkele daagjes en dan is het weer zo ver: de fijnste Vierdaagse van Nederland gaat van start! We zien er naar uit!!! Tot ziens in Barchem….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.