Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om 1 dag mee te lopen?
Nee, de Barchemse 4Daagse is alleen als vierdaagse te lopen. Dagtochten zijn niet mogelijk.

Is de tocht toegankelijk voor Nordic Walking?
Ja, Nordic Walkers worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het evenement.

Kan ik iemand machtigen om mijn papieren startkaart af te halen?
Ja, dat kan. Degene die uw papieren startkaart afhaalt dient te beschikken over een geldig legitimatiebewijs, een kopie van uw legitimatiebewijs en een machtiging. De machtiging dient in ieder geval de naam, geboortedatum en woonplaats van de gemachtigde te bevatten.
Natuurlijk dient de gemachtigde ook uw startnummer te kennen.

Kan ik mijn afstand nog wijzigen?
Zie hiervoor de voorwaarden die genoemd worden op de pagina Deelname > Regeling inschrijving op deze website, en wel punt 8.

Waarom is het inschrijfgeld in 2018 verhoogd?
Voor het eerst in het bestaan van de Barchemse 4Daagse is het inschrijfgeld per wandelaar verhoogd van 25 euro naar 30 euro, waarbij de korting voor Bondsleden 2,50 euro blijft. De reden hiervoor? Simpel: de kosten voor het organiseren van de Barchemse 4Daagse zijn gestegen in de afgelopen jaren. Deze prijsverhogingen hebben we een paar jaar zelf kunnen dragen, maar we ontkomen er niet aan om ze uiteindelijk door te berekenen aan de deelnemende wandelaars, en daar kiezen we nu voor. We hopen na deze eenmalige verhoging met dit nieuwe bedrag weer jaren vooruit te kunnen. Met de nieuwe inschrijfgelden blijven we overigens nog steeds één van de goedkoopste wandelvierdaagsen in Nederland.
Daarnaast is het parkeren van (brom)fiets en auto/motor op de daartoe ingerichte parkeerterreinen voor de wandelaars vanaf 2018 gratis geworden. Hier profiteren uiteraard de wandelaars direct van, maar indirect ook de inwoners van Barchem, aangezien de parkeeroverlast in de straten van Barchem tijdens het wandelevenement naar verwachting zal afnemen.