Verblijf

Tijdens de Barchemse 4Daagse bezoeken duizenden mensen Barchem en de rondomliggende gemeenten – al dan niet in de vorm van een verblijf in deze plaatsen. Dit vraagt om extra vervoer, extra parkeerplaatsen, extra fietsenstallingen, aanbiedingen om het gebruik van het openbaar vervoer te stimuleren en natuurlijk voor de vele wandelaars: extra slaapplaatsen.

Barchem, haar inwoners en bedrijven, maar ook diverse regionale organisaties doen hun uiterste best deze extra faciliteiten te realiseren.

Huisvesting
Als deelnemer aan de Barchemse 4Daagse dient u zelf voor huisvesting en maaltijden te zorgen. Bij de VVV Lochem (0573 – 251898) kunt u informatie inwinnen over campings, bungalows, hotels, pensions en B&B’s in Barchem en omgeving. Een aantal suggesties – tevens sponsoren van deze 4Daagse – staat hieronder.

Hotels
Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen, prachtig gelegen op een historisch landgoed midden in de Gelderse Achterhoek. Kijk op onze website voor aantrekkelijke aanbiedingen en arrangementen.
Hampshire Hotel Avenarius in Ruurlo, op slechts 5 km afstand van de start, prima bereikbaar, een prima hotel met op en top verzorging.
Landgoedhotel Woodbrooke, rustig gelegen aan de rand van Barchem op slechts 700 meter van de start/finish. Als gast kunt u hier uw auto parkeren, en extra fietshuur is niet nodig. U overnacht in moderne kamers waarbij u in onze studio’s en boskamers zelfs beschikt over een eigen privé terras.

Campings
Camping Reusterman, net buiten Barchem, biedt de mogelijkheid voor het reserveren van een kampeerplaats.
Camping De Heksenlaak, gelegen tussen Barchem en Zwiep, biedt mogelijkheden om te kamperen.
Camping Tamaring is gelegen op 2 km afstand van Barchem, aan de weg naar Ruurlo. Deze camping heeft een ANWB-beoordeling van 3,5 sterren en heeft de beschikking over 100 toerplaatsen met o.a. comfort en verschillende verhuuraccomodaties.
Camping Schoneveld, op ruim 2 km afstand van Barchem, heeft een mini-camping en vier comfortabele vakantiewoningen.