Sponsor worden?

Bedrijven of instellingen die de Barchemse 4Daagse financieel willen ondersteunen kunnen hun naam aan dit jaarlijkse evenement verbinden en zo hun eigen naamsbekendheid vergroten. De Stichting Barchemse 4Daagse biedt aan sponsoren een platform om zich te etaleren. Dit platform omvat:

  • Wandelaars die aan de Barchemse 4Daagse deelnemen. In de afgelopen jaren (pre-corona) heeft de Stichting jaarlijks zo’n 1300-1400 wandelaars mogen begroeten. Deze wandelaars schrijven zich hoofdzakelijk digitaal in via de website www.barchemse4daagse.nl en bekijken (actuele) informatie op de PowerPoint-presentatie die dagelijks bij de start wordt vertoond. Op de laatste wandeldag worden de wandelaars nabij de finish door familie en bekenden ingehaald, waardoor het aantal aanwezigen deze dag een veelvoud van het aantal wandelaars is. Kwaliteit gaat voor kwantiteit en daarom bedraagt het maximale aantal deelnemers jaarlijks 1500 wandelaars.
  • De Barchemse 4Daagse zelf, steeds rondom de eerste zaterdag van juli. Dit evenement met regio-overstijgende uitstraling krijgt veel aandacht in de lokale media, met inbegrip van dagblad De Stentor, Omroep Gelderland en lokale omroepen. Uit evaluaties achteraf blijkt steeds dat het een gezellig en goed georganiseerd evenement is.
  • De website www.barchemse4daagse.nl. Van februari tot en met juni krijgt de website zo’n 100-200 dagelijkse bezoekers – bijvoorbeeld voor mensen om zich in te schrijven, of voor nadere informatie. Net voor en tijdens de Barchemse 4Daagse loopt dit aantal op tot 700- 800 bezoekers per dag.
  • De Wandelkrant. Deze verschijnt enkele weken voor de start van de Barchemse 4Daagse in het ‘wandelgebied’ en heeft een oplage van 25.000 stuks. Adverteren in deze krant is ook interessant voor bedrijven en organisaties die niet direct bij het wandelen betrokken zijn, maar die hun klanten in deze regio hebben.

In zekere zin heeft de Stichting Barchemse 4Daagse een maatschappelijke functie door het bovenstaande platform (voor publiciteit) te bieden, en belangstellende bedrijven en organisaties kunnen hierop inhaken. Concrete sponsormogelijkheden zijn:

  • Een advertentie in de Wandelkrant.
  • Dagsponsoren – bedrijven en organisaties waarvan de naam/logo op de routeformulieren tijdens de Barchemse 4Daagse komt te staan.
  • Logo en link op deze website
  • Vermelding tijdens de PowerPoint-presentatie in ’t Onderschoer op alle wandeldagen
  • Reclamebord bij start/finish op alle wandeldagen

Sponsor worden? Neem contact op met webmaster@barchemse4daagse.nl