Inschrijven

Via deze webpagina kunt u zich vanaf vrijdag 1 maart tot en met zondag 30 juni 2024 inschrijven voor de 17e editie van de Barchemse 4Daagse.

Wijze van inschrijven
Als u onderaan deze pagina op de knop ‘Inschrijven’ klikt, dan ziet u een nieuwe pagina met een QR-code. Klik hierop, en er verschijnt een digitaal aanmeldformulier dat uit twee pagina’s bestaat. De met * aangegeven velden bij het inschrijven zijn verplicht om in te vullen.
Nadat u dit formulier heeft ingevuld krijgt u een keuze voor de betaling: aansluitend via iDeal, of op eigen gelegenheid via uw eigen bank. In het eerste geval (na betaling via iDeal) bent u al direct ingeschreven, en ontvangt u in een bevestigingsmail de digitale startkaart met uw startnummer. In het tweede geval (betaling via uw eigen bank) bent u pas ingeschreven nadat we het bedrag op onze bankrekening hebben ontvangen; u ontvangt dan de startkaart met uw startnummer per e-mail.
U gaat bij de inschrijving akkoord met datgene wat in het reglement wordt gesteld.

Digitale startkaart wordt per e-mail toegezonden
Als bijlage in de bevestigingsmail vindt u de digitale startkaart, met daarop uw startnummer, een QR-code, uw naam en de afstand, in PDF-formaat. We verzoeken u om deze digitale startkaart op uw mobiele telefoon te bewaren of te printen en mee te nemen. Deze startkaart heeft u nodig bij de start en finish van elke wandeldag. U kunt op de eerste wandeldag, na scan van de QR-code, direct starten vanuit Dorpshuis ’t Onderschoer, Beukenlaan 1 te Barchem.

Kosten bij inschrijven via internet
De kosten bedragen 35,00 euro per inschrijving, en voor Bondsleden 32,50 euro.
Parkeren (auto/motor of fiets/bromfiets) voor de deelnemers is gratis op onze parkeerterreinen.

Ondervindt u problemen bij het inschrijven of betalen met iDeal, probeer dan niet meerdere keren achtereen in te schrijven maar neem contact op met de deelnemersadministratie van de Barchemse 4Daagse via e-mail deelnemers@barchemse4daagse.nl of via de telefoon 06 – 3722 8725 (na 18.00 uur). In het ideale geval ontvangt u de bevestigingsmail direct na inschrijving, maar in de praktijk zit hier soms enige vertraging in. Heeft u de volgende dag nog geen bevestigingsmail ontvangen, neem dan contact op met de deelnemersadministratie.

Inschrijven